Fönster och Dörrbyten

Vi är specialister på Fönster och Dörrbyten. Vi utför kompletta och nyckelfärdiga montage av högsta klass.

Hos oss ingår:

  • Fast pris
  • Komplett montage invändigt samt utvändigt
  • Kvalitetsprodukter från marknadens främsta leverantörer.
 

Såhär går det till när vi gör ett Fönsterbyte

 

1. Första Kontakt

Vi gör ett första besök på plats hos er för att tillsammans hitta den lösning som passar er. Vi lämnar därefter ett kostnadsförslag utifrån era önskemål. Vi arbetar med flera olika tillverkare för att tillgodose era behov.

2. Beställning

Vi tar ett helhetsansvar gällande mätning samt beställning. Efter godkänt kostnadsförslag besöker vi er igen för att göra en inventering av samtliga enheter och kontrollera så att allt blivit rätt. Därefter skickas ordern iväg och beställningen tas emot av leverantören. I Samband med detta får ni en preliminär leveransvecka.

3. Montage

När leveransen kommit blir ni kontaktade av oss för att planera in en tid för montaget. Det går till såhär:

Lister, smygar och utvändiga beslag demonteras. Den befintliga karmen rivs ut och demonteras. Därefter gör vi en kontroll av väggöppningen.

Nivåskruvar eller Nivåklossar placeras i botten och den nya karmen lyfts in i hålet. Därefter vägs karmen in för att sedan skruvas fast. Vi isolerar mellan karm och vägg med Fogskum alternativt drev och Bottningslist. 

Nya smygar, fönsterbänkar, lister samt eventuella tillbehör monteras. Avslutningsvis monteras nytt fönsterbleck utvändigt. Efter montaget gör vi en grovstädning av arbetsplatsen. Har vi kommit överrens om bortfraktning gör detta i samband med montaget.

4. Genomgång

Efter avslutat arbete går vi tillsammans med er som kund igenom funktioner samt skötselråd för era nya fönster.

Tillverkare att lita på